lauantai 23. huhtikuuta 2016

LSB-kurssi vko1 : Mistä tässä oikein on kyse? + "Ennen kuvat" ja videoterkut

LSB-kurssi on nyt todenteolla polkastu käyntiin. Ja haluankin tässä postauksessa kertoa teille mistä tässä koko kurssissa on kyse, mihin tämä perustuu. Samalla saatte lepuuttaa silmiänne mun "ennen kuvissa" :D No onneksi tämä olemus on pian jo historiaa!

Lady Shape & Balance-kurssilla on pääpainot oikeanlaisesssa ja rytmitetyssä ravinnossa sekä liikunnassa. Kurssilla saadaan tietoa ravinnosta ja liikunnasta sekä hyvinvoinnista. LSB-kurssin ajan täytetään ruokapäiväkirjaa ja traineri tarkistaa nämä muutaman päivän välein. Mä olen itse tykännyt tosi kovaa tästä systeemistä, se kannustaa syömään tarpeeksi usein + oikein ja turhat herkut/napsimiset jäävät. Alkuun saattaa kuulostaa työläältä täyttää päivästä toiseen ruokapäiväkirjaa, mutta tämä on mulle niin mieleinen projekti, että toistaiseksi ainakin päiväkirjan täyttö on ollut vaan kivaa :) Viikossa sallitaan myös yksi herkkupäivä, jonka saa käyttää (kohtuudella tietty) tai olla käyttämäti. Toistaiseksi mulla ei ole herkut käyneet edes mielessä :D
Nadja edestä
Ryhmän kanssa tapaamme kaksi kertaa viikossa LSB-jumpan merkeissä. LSB-jumppa tehdään aina lämpöhuoneessa mikä tehostaa treeniä entisestään. Jumpat on sunniteltu oikein täsmä-iskuiksi ongelmakohtiin, just niihin mistä halutaan senttejä pois! Todella, todella tehokasta. Meillä on vielä niin huippu ryhmän vetäjä että hän kyllä tsemppaa jokaisen kurssilaisen tekemään parhaansa ja vielä enemmän.  Jumpan jälkeen on niin uskomattoman hieno kaikkensa antanut fiilis, että oksat pois!
Kurssilla suositellaan liikuntaa 4-5 päivänä viikossa  ja itse olen LSB-jumppien lisäksi lenkkeillyt sekä käynyt salilla rehkimässä.

Nadja sivulta
Kurssin alkuun tehtiin kaikille myös alkumittaukset + kehonkoostumusmittaus. Mulle itselle tuli aika shokkina oman kroppani tämän hetkinen tila. Lihasta oli aivan alle minimirajojen ja vastaavasti taas "sitä ihtiänsä" enemmän kuin laki sallii! Vaikka varsinaista ylipainoa ei ihan järkyttäviä määriä olekkaan niin fakta on se, että rasvaa on liikaa ja lihasta liian vähän. Vatsan ympärysmitta lähenteli myös kolminumeroista lukua joten työmaata kyllä löytyy! Ja pitää myös ajatella millainen terveysriski tuo vatsan seudulla majaileva rasvakerros on, siitä on todellakin hyvä hankkiutua tässä vaiheessa eroon ennekuin ikä ja sen tuomat rasitteet alkaa painaa :)
Nadja takaa
Mä olen päättänyt vetää tämän kurssin niin hyvin ja niin hyvällä tsempillä kuin vain suinkin pystyn. Ja odotan innolla millaisia muutoksia mun kunnossa, vireydessä ja kropassa tullaan näkemään. Varsinkin tuon kehonkoostumuksen osalta tämä on äärimmäisen mielenkiintoinen  ja toivottavasti myös tuloksekas projekti :)

Kurkkaa myös videolta ekan viikon fiilikset! Siihen on mahtunut ainakin itsensä ylittämistä, hikistä reeniä ja kipeitä lihaksia :)


Tsemppiterkuin
Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)