perjantai 6. toukokuuta 2016

LSB-kurssi vko 4: välimittaukset, ja uskomattomat tulokset!

Aivan käsittämätöntä kuinka nopsaan aika rientääkään! Nyt kun ollaan käyty WAW Wellness Planetin LSB-kurssia jo lähes 4 viikkoa, oli aika ottaa välimittaukset. Mulla oli itselläni se fiilis että tuloksia on kyllä pakostakin tullut. Paino on tippunut pikkasen reilu kolme kiloa ja vaatteet istuvat huomattavasti paremmin päällä. Mutta se mitä senteissä oli ihan oikeesti tapahtunut oli jotain aivan huippua, Ikso mua siinä mittaili ja hänen ilmeestä näin kyllä heti että aika huippikset lukemat näkyi mittanauhassa:

Yhteensä -20CM!!
-ylävatsalta -4cm
-vyötäröltä -9cm
-vatsanympäryksestä -4cm
-ja reisistä yhteensä -3 cm

Ei voi muuta kuin sanoa että HUH! Tämä on aivan paras tunne, kova työ ja tsemppaaminen on tuottanut oikeesti näin hienoja tuloksia, itku meinas tulla, ihan vaan pelkästä ilosta :)

Ja mikä huipumpaa kuin nuo mittaustulokset on se, että tämä on oikeesti vasta alkulurittelua! Mun matka kohti terveellistä elämäntapaa, ravintoa ja säännöllistä liikkumista on vasta startannut. Automatkalla kotiin mun piti oikein itselleni sanoa ääneen että "Nadja, sä et oo nähnyt vasta kun pikkasen alkua :D "


Toinen juttu mikä mun on nyt pakko kertoa täälä blogissakin, on se kuinka tämän LSB-kurssin aikana mun oman kropan hallinta on saanut ihan uudet sfäärit. Kokeilin tuossa pari kuukautta sitten siskon kanssa ihan "perinteistä" venytysliikettä jossa selinmakuulta nostetaan jalat ilmaan ja siitä kiepsautetaan polvet lattiaan.. No ei onnistunut, masu otti vastaan kun ähelsin naama punaisena.. Pari päivää sitten kokeilin samaa ja niin vaan kiepsahti koko nainen "nurinniskoin" ja siitä vielä sain ojennettua itseni täydelliseen niskaseisontaan! Kuinka voi tällaisestakin saavutuksesta olla niin iloinen :D Ja miettikää, neljän viikon treenauksen tulos!

Mutta ettei kuitenkaan nyt aivan liian hyvin pyyhkisi, niin eilen aamulla alkoi selvät flunssan oireet, nenä tukossa, päänsärky, kurkkukipu.. ja iltaa kohden nousi myös lämpöä. Tänään ei ole enään lämpö noussut mutta kurkku on tulessa ja nenän kautta ei kyllä ilma kulje... Tietää siis paria "ei-suunniteltua" lepopäivää liikkunnasta. Ei kiva, olo on tosi turhautunut ja ajatukset käy vähän väliä jääkaapilla!! Aikamoista tahtojen taistelua.. Ja kaiken kukkuraksi ulkona paistaa aurinko ja omat voimat ei riitä ulkoiluun.

Noh, onneksi tämä on vain väliaikaista :) Toivotaan mulle pikaista paranemista!!

Terveisin Nadja4 kommenttia:

 1. Voi olla hyväksikin pieni pakko lepo😉. Kokemuksen "syvällä" äänellä sanon. Tsemppiä vaan, on niin mahtava tunne, kun saavuttaa tavoteita 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä yhtä tuskaa kun ei pääse jumppaileen :D Ja voihan se olla että parin päivän huili tekee oikeesti vaan hyvääkin, toivotaan nyt ainakin niin :)

   Ja tämä onnistumisen tunne on kyllä aivan huippu, parasta :)

   t.Nadja

   Poista
 2. Hyvä Nadja! Aivan loistavaa! Hyvin tsempattu!

  VastaaPoista

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)