perjantai 20. toukokuuta 2016

LSB-kurssi vko 6: Itsetunnon kohentumista + jännitystä ilmassa!

LSB-kurssin kuudes viikko on sujunut just niin yhtä nopeaa kuin kaikki edellisetkin viikot. Tai oikeastaan tuntuu siltä kuin nämä viimeiset viikot kuluisi jollain pikakelauksella. Loppu häämöttää ja se todellakin JÄNNITTÄÄ! 
Alla olevasta kuvakollaasista näet mun oikeastaan aika surullisen lähtötilanteen, kehonkoostumusmittauksen faktat. Kuusi viikkoa sitten mun kehon lihasprosentti oli 23% ja rasvaprosentti 39,6.  Aika huimilta nämä luvut kuulostaa näin maallikon korvaan ja huimat ne toki olikin! 


Mä tunnen ja näen itsessäni aikasta kouriin tuntuvan muutoksen, kirjaimellisesti :D Ei ole enää niin paljon mistä "ottaa kiinni". farkkujen vyötäröltä tursuavat jenkkakahvat ovat siloittuneet, rintsikat ei enää purista ja "kuristava" tukala olo on helpottunut. Koko keho ja mieli on nuorentunut vähintään kymmenen vuotta!
Mä tiedän että kehon koostunmuksessa on tapahtunut muutosta, mutta vaikea itse arvioida että kuinka paljon on voinut tapahtua? Tämä selviää mulle ihan muutaman päivän kuluttua, aivan kuin joulua odottaisi!


Aivan ihanaa on ollut myös huomata kuinka tämän LSB-kurssin aikana oma itsetunto on noussut tietyissä asioissa. Vielä muutama viikko sitten kiersin kaukaa kaikki pururatojen lihaskuntopisteet, ei olisi tullut mieleenkään että olisin heittäytynyt vaikkapa tekemään vatsalihaksia, joku lenkkeilijähän olisi voinut vaikka kulkea ohi ja nähdä kun minä "yritän treenata" !!
Nyt nämä erilaiset kuntoilualueet suorastaan innostavat tekemään ja kokeilemaan! Eikä todellakaan haittaa vaikka joku kulkisi ohitse :D Samoin huomasin yksi aamu tuola koikkelehtiessani että uskalsin lähteä juoksemaan, enkä edes pälyillyt anteeksipyytelevästi ympärilleni!
Olen aiemmin kokenut juurikin huonoa itsetuntoa urheiluun liittyvissä asioissa, ja ajatellut että mitä muut ajattelevat. Nyt olen saanut pääni puhdistettua näistä ennakkoluuloista, enhän minäkään muita ihmisiä seuraa arvostelevasti jos he liikkuvat!! Ennemminkin ihaillen, että wau, onpa reipasta :D Jos nyt edes kiinnitän huomiota :)
On erittäin vapauttavat tunne päästä elämää rajoittavista ennakkoluuloista ja peloista eroon, tiedättekö te sen tunteen kun uitte kesäyöllä meressä ilman rihman kiertämää, ja sulla on se fiilis että koko maailma on sun? Musta tuntuu siltä just nyt <3

Uskallan jo tässä vaiheessa kiittää upeasta kurssista WAWia , mä olen saanut elämääni takaisin spontaania heittäytymistä, uskallusta, itsevarmuutta, hyvää oloa ja roppakaupalla upeita kokemuksia <3
Ensi viikolla mulla onkin aika jänniä uutisia, nimittäin kursiin tulokset lukuina: sentit, kilot ja kehonkoostumusmittauksen prosentit!!

Ihanaa liikunnan täyteistä viikonloppua kaikille!

Kuulemisiin!
Nadja

2 kommenttia:

 1. Muakin jännittää kehon koostumusmittaus :) Olen ihan varma että on läskiä palanut täälläkin ja lihasta tullut lisää! On kyllä ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä, aloittaa jälleen kuntoilu ja LSB kurssi sinetöi tämän päätöksen. Ilman kurssia , olisin varmasti antanut itseni taas lopettaa ja jäädä sohvalle. Oon yli happy !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iha varmasti on loisto-tulokset sulla!
   Ja allkeirjoitan kyllä sun kirjoituksen! Yksi elämän parhaista päätöksistä, kyllä juuri niin :)

   T.Nadja

   Poista

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)