sunnuntai 1. toukokuuta 2016

LSB-kurssi vkot 2 ja 3 : Ihanaa energiaa ja tuloksia!

Wau, päällimmäisenä ajatuksena näistä kahdesta viikosta on energiatason triplaantuminen ja kokonaisvaltaisesti kevyempi olo ja mieli. Oma edistyminen LSB-jumpassa ja salitreeneissä on ollut niin huikeeta. Jos ensimmäisellä LSB-jumpalla vuodatettiin "verta, hikeä ja kyyneliä" niin nyt vedetään treeniä jo hymy huulilla, vaikka se edelleenkin on rankkaa! Mutta nyt tuntuu jotenkin että olen päässyt sisälle tähän treenamiseen, ei oo mitään niin huippua fiilistä kuin kunnon jumpan jälkeen kasvot punaisena, syke korkealla miettiä et huh, noin vaan taas painettiin sata lasissa, HYVÄ MINÄ ja HYVÄ ME!

Alun "vastustajat":
Kuten aiemminkin jo olen kirjoittanut niin aikamoinen shokki tämä kuntoilun aloitus on ollut mun kropalle ja ihan ilman "vastustajia" ei olla päästy liikenteeseen.
-Alkuun olin niin kipeä joka paikasta että jopa nukkuminen oli vaikeaa! Lääkkeeksi venyttelin, jumppasin lisää, kävin kävelyllä jne. Onneksi lihas-arkuus hellitti n. viikossa :)
-Alkurytäkässä, LSB-kurssin toisella viikolla onnistuin myös venäyttämään etureiteen aikamoisen vihlovan kipupisteen ja samoin vasemman puolen alavatsalihaksiin. Nämä venäytykset otettiin huomioon jumpissa ja  minua ohjattiin tekemään liikkeitä jotka eivät sattuneet. Venäytyksetkin paranivat noin viikossa ja kolmosviikolle startattiin ja ihan täydessä latingisssa :)

Tulokset kolmessa viikossa:
Tämähän on se mun suosikkiosasto :D , tuloksia nimittäin on kolmessa viikossa saatu aikaan, ja se jos mikä motivoi tsemppaamaan vielä lisää, alku voi kuitenkin olla tahmeaa, tai sanottaisko laimeampaa kuin mitä odotin!
-Viikolla 1 karistin kropasta n. kilon verran "nestettä"? mitä lie :)
-Viikolla 2 mun kroppa hankasi vastaan. Kova treenaaminen tottumattomalle oli aikasta shokki ja sen sijaan että olisin menettänyt painoa niin keräsin sitä lisää! n. puoli kiloa viikossa. Ilmeisesti tämä johtui lihaksiin kerääntyneestä nesteestä, ei paljoa auttanut vaikka join sen 3 litraa vettä päivässä :D Hormoonitoiminnalla oli varmasti myös osuutta asiaan. Silti en missään vaiheessa menettänyt intoani. Ikso osaa duuninsa ja minä luotan häneen näissä asioissa _täysin_. Hän valoi muhun uskoa että tuloksia tulee, jumppaamalla, treenaamalla, oikein syömällä ei voi tuloksilta välttyä! 
- Viikolla 3 alkoi jo tosissaan tapahtua! Puntari näyttää KOLME KILOA  vähemmän! Olo on n. 20 KILOA KEVYEMPI, ja vaatteissa huomaan että kiinteytymistä on tapahtunut. Kolmannen LSB-kurssiviikon jälkeen päällimmäisinä tuntemuksina on energisyys, ilo menetetyistä kiloista ja parempi mieli katsoa itseään peilistä! Erityisesti huomaan että nämä "ihanat" selkäpuolen jenkkikset on kutistuneet huomattavasti.
Aivan huippufiilistä tuo myös aurinko, upeat lenkkeilysäät ja lähestyvä kesä.

psst. Seuraava LSB-kurssi starttaa WAW Wellness Planetilla  30.5!!

Reipasta. liikunnantäyteistä viikkoa kaikille!

Terveisin
NadjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)