torstai 30. kesäkuuta 2016

RPV 30min + Lady Body 30 min, lihaskunto

Ensimmäiset tuntitestaukset on nyt koettu ja pitää kyllä sanoa että tämän setin voisi ottaa jokainen nainen viikko-ohjelmaansa! RPV 30 min + Lady Body 30 min yhdessä takaavat sen että koko kropan tärkeät lihakset käydään läpi mukaansa tempaavan musiikin kanssa. Tuntitarjottimella nämä tunnit on merkattu "vihreiksi" mikä tarkoittaa että tunneilla keksitytään lihaskuntoon.
Nämä tunnit ovat ns. konseptitunteja, mikä tarkoittaa sitä että koreografiat ja liikkeet ovat viikosta toiseen samoja, näin harjoittelu helpottuu kun tiedät jo valmiiksi mitä seuraavaksi tehdään. Mutta eipä huolta vaikket olisi aiemmin tunneilla käynyt, liikkeet olivat selkeitä ja helpohkoja joten ekakertalaisenakin sai vallan mainiosti ideasta kiinni.

Tuntikuvaukset + omat kokemukset:

RPV , "vihreä=lihaskunto"

R=reisi, P=pakara, V=vatsa. Kehon suuret lihaksryhmät treenataan 30 min ohjelmalla tehokkaasti. Konseptitunti, jossa jokaisen ohjaajan tunti noudattaa täysin samaa ohjelmaa, näin opit liikkeet varmasti ja pääset nauttimaan treenistä! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. TEMPO: keskinopea KOREOGRAFIA: helpohko

Tällä tunnilla reidet, pakarat ja vatsa saivat kyytiä! Juuri nämä "perus-ongelmakohdat" monelle naiselle, tai ainakin puhun nyt omasta kokemuksesta :D . Katjan ihanan rauhallisella ja tsemppaavalla tyylillä sai kyllä itsekkin tehtyä ihan parhaansa ja fokuksen juuri sinne minne kuuluukin, lihaksiin! Tunnilla käytettiin apuna painoja sekä kuminauhaa + jumppamattoa (kaikki apuvälineet löytyy tietenkin WAWilta). Aiemmin en olekkaan kuminauhan kanssa jumppaillut ja ajatus omasta jumppakuminauhasta kävi jo mielessä, tykkäsin! Tunnin lopussa käytiin myös pikaiset venyttelyt.

LADY BODY, "vihreä =lihaskunto"

Lihaskuntoa, liikettä ja hyvää mieltä. Perusjumppatunti, jonka tulisi kuulua jokaisen liikkujan viikko-ohjelmaan. Tunnilla on pääpaino ylä- ja keskivartalon lihaksia kehittävissä ja kiinteyttävissä liikkeissä. Konseptitunti, jossa jokaisen ohjaajan tunti noudattaa täysin samaa ohjelmaa, näin opit liikkeet varmasti ja pääset nauttimaan treenistä! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. TEMPO: keskinopea KOREOGRAFIA: helpohko

Tällä tunnilla käytettiin apuna käsipainoja sekä jumppamattoa. Alkuun lämmiteltiin yläkroppaa simppelillä aerobisella jumpalla jonka jälkeen keskityttiin monipuolisesti yläkropan treenaamiseen käsipainoja apuna käyttäen. Myös jalat ja peppu saivat pienen treenin mutta selkeästi tunnin pääpaino oli ylä- ja keskivartalossa. Tämä tunti oli kyllä niin semmosta "perussettiä" positiivisessa mielessä, että en laisinkaan ihmettele että sali oli lähes täynnä ihania punaposkisia naisia! 

Mun mielestäni juurikin nämä kaksi tuntia yhdessä toimivat todella hienosti. Tykkäsin siitä että koko kroppa käytiin näiden tuntien aikana läpi. Mukaan mahtui myös pienet aerobiset osiot ja venyttelyt. 

Sinä joka haluat selkeän, hyvän, toimivan ja tehokkaan jumpan, tämä on juuri sinulle! Turvallinen valinta vaikkapa jumppailun alkumetreillä ja kokenemmallekkin jumpparille oikein hyvä koko kropan jumppa! 

Seuraavakaksi hyppään omalla mukavuusalueellani eteenpäin ja lähden testaamaan sunnuntain Rasvanpolttospinniä!! Huh, saas nähdä kuinka muikkelin käy :)

Aurinkoista loppuviikkoa ja liikunnan iloa <3

Terveisin Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)