torstai 16. kesäkuuta 2016

Uusi juttusarja WAW-blogissa + kesäinen hyvänmielen haaste juuri sinulle!

Liikkuminen on aivan ihanaa ja voimaannuttavaa, ja yhdessä liikkuminen on mun mielestäni vielä kivempaa kuin yksin kyykkäily :D Tästä lähteekin liikkeelle uusi postaussarja WAW-blogissa + pieni kesäinen haaste sinulle . Nyt lähdetään nimittäin seikkailemaan läpi WAWin inspiroivaa ryhmäliikunta-kattausta, lähdethän mukaan!

Tässä postaussarjassa tullaan karistamaan ennakkoluuloja, nostetaan sykkeitä uusille tasoille ja ennen kaikkea nautitaan liikkumisesta ja pidetään hauskaa :)

Mä itse lähden seikkailulle jo tänään, valitsin alkuun itselleni "turvalliset" vaihtikset tämän päivän tarjonnasta, eli ensimmäiset ryhmäliikunta-kokemukset tullaan kuulemaan RPV 30min ja LADY BODY 30min tuntien jälkeen. Vinkkinä: näille tunneille saa perjantai-aamupäivisin ottaa myös lapset mukaan, ihan huikeeta!Tässä vielä 7 syytä lähteä jumpalle juuri tänään:

-Liikunta saa sinut 100% varmuudella hyvälle tuulelle
-Tiedät tekeväsi hyvinvoinnillesi palveluksen! Treenin jälkeen mieli ja kroppa kiittää
-Aineenvaihdunta vilkastuu
-Hymy on herkässä
-Punaiset posket ja kohonnut syke, do i have to say more?? :D
-Itsensä ylittäminen, omien rajojen kokeilu antaa sinulle voimaa!
-Lähde jumpalle ja anna  itsellesi kiitokset; Hyvä minä <3 Hyvä päätös!

Ja kirsikkana muistetaan tämä fakta:
Jo kuukauden tauko lihaskuntotreenistä hiekentää lihasvoimaa 10% ja aerobista (hapenottokykyä) kuntoa jopa 20%! Siksi on tärkeää käydä salilla / ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Vaikka kesällä on aivan ihana puuhailla puutarhassa ja fillaroida auringonpaisteessa, se ei silti korvaa aktiivista hikiliikuntaa :)

Tarttukaa kesäiseen hyvänmielen haasteeseen, kokeilkaa rohkeasti uusia juttuja ja liikuntamuotoja. Kauniina aurinkoisena kesäpäivänä joogaa nurtsilla, lähde rannalle vesijuoksuvyön kanssa ja hei WAWille tietty! Joka päivä tarjolla on useita ryhmäliikunta-tunteja ja kuntosalitreeni tekee satavarmasti hyvää just sulle <3

Kesäterveisin
NadjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)