torstai 19. tammikuuta 2017

Nyt jumpataan, no more excuses!

Hei, täälä ollaan taas :D Aikasta pitkästi siitä kuin viimeksi päivitin blogia.. Ja syynä tähän oikeastaan ollut se että hetkellinen arjen ylibuukkaus vaihtuikin (teko)syihin olla menemättä jumppaamaan tai salille. Kotijumppaa tuli harrastettua, ettei nyt aivan mennyt kaikki "työ" hukkaan, mutta ei se kyllä vertoja vedä kunnon treenille salilla tai ryhmäliikuntatunnilla, no way!

"Kamala kiire, uusi työpaikka, uudet arjen haasteet ja aikataulujen yhteensovittamiset, ei oo aikaa, ei jaksa, on väsy, syömiset lipsuu, energiatasot heikkenee, kiloja humpsahtaa huomaamatta pari vyötärölle..
Pitäis ehtiä salille, pitäis jaksaa, pitäis jumpata, pitäis syödä paremmin."

Tekosyitä, oikeita syitä, tekosyiden syitä jne :D
Siinä sitä oltiinkin aikamoisessa oravanpyörässä!

Kunnes päätin että tästä ei nyt kuules Nadja tule mitään! Kaipasin treenamista, WAWin  ihanan kultaista henkilökuntaa <3 Koko touhua!


Ja miten ihana oli palata <3 Voi että, tuntui kuin olsin kotiin tullut, enkä yhtään liioittele! Niin hyvä fiilis heti kun näin Sannan respassa hymyilemässä ja Jossukin tuli niin kyselemään kuulumisia kun ei ollut mimmiä näkynyt :D Tuttuja jumppareita ja lämmin fiilis <3
Ja itse jumppa haastoi taas aivan uudella draivilla, niin siistiä kun hiki virtaa ja tuntee että kroppa tekee töitä. Sitä mä olin kaivannut.

Nyt arjen asettamat uudet haasteet vaativat vain enemmän suunnittelua. Mutta onneksi on kalenterit keksitty! Mä oon  nyt merkannut itselleni kalenteriin jumppa- ja salipäivät juuri niihin aikoihin kun se minulle sopii, usein ehdin käydä ennen työpäivän alkua ja se antaakin hienon startin päivään, ei voi olla muuta kuin hyvällä tuulella kunnon treenin jälkeen :)


Eli nyt kaikki (teko)syyt romukoppaan ja kohti parasta kesäkuntoa, oloa ja eloa 2017 :D  Läheppä messiin! 
Aina on aikaa pitää itsestään huolta, se vaatii vaan tahtoa ja suunnittelua :)

Intopiukein terveisin
Nadja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)