tiistai 21. helmikuuta 2017

Better Body Weight Loss Program, Uutta WAWilla!

Heiii, WAWilla on nyt vastattu siihen tarpeeseen mikä meillä monilla esim vuorotyötä tekevillä tai ruuhkavuosien pyörteissä tarpovilla naisilla on! Better Body Weight Loss Program <3
Kyllä, nimensä mukaan tehokas painonpudotukseen, kiinteytymiseen ja hoikentumiseen räätälöity ohjelma ruokavalioineen ja treeniohjelmineen. Tämä ohjelma eroaa muista WAWin kursseista siinä mielessä että mitään tiettyihin aikoihin sidottuja ryhmätapaamisia ei ole, vaan annetun "treenilukujärjestyksen" saa toteuttaa juuri niin kuin se omiin aikatauluihin parhaiten sopii.

Better Body Weight Loss-ohjelmassa löytyy kolme eri tasoa:


Mä itse juurikin harmittelin kun oma arki on tällä hetkellä niin epäsäännöllistä että tiettyihin aikatuluihin sitoutuminen on vähintäänkin haastavaa, ja silti koin tarvitsevani apua ja tietynlaista kontrollia omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämähän olikin ihan napakymppi mulle ja satavarmasti monelle muullekkin, ehkä juuri sulle :)

Valitsin itselleni Gold-ohjelman ja luotto tähän ohjelmaan on nyt tosi kova. Painonpudotustavoitteeni on n. 6-8kg hujakoilla ja lihasta haluan lisää. Mitä mun tarvitsee tehdä, on vain noudattaa selkeää ruokaohjelmaa ja tehdä annetut harjoitteet. Simple as that :) Ruokavalio on monipuolinen ja helposti toteutettavissa, ja salitreeni on aivan huippu, tällä saavuttaa ihan varmasti tuloksia kunhan vaan noudattaa annettuja ohjeita!

Tulevien viikojen aikana aionkin päivittää tänne blogiin fiiliksiä ja saavutettuja tuloksia Better Body Weight Loss Programmin avulla.Jos sinä kiinnostuit tästä WAWin uutuusohjelmasta niin ei muuta kuin viestiä vaikka WAWin facebook-sivujen kautta tai kysy lisää respasta.
Ja hei ihan huippua on se, että mikäli haave paremmasta kunnosta ja kesälookista on mielessä niin vielä ehtii ihan superhyvin! Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja let`s do this!

Aurinkoisia terkkuja
Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)