torstai 9. helmikuuta 2017

Venyttelyä, hierontaa, joogaa: love it

Paitsi upeat salipuitteet ja tehokkaat ryhmäliikuntatunnit, WAW Wellness Planet tarjoaa meille asiakkailleen myös ihania ohjattuja venyttelytunteja sekä hierontapalvelut.

Vähintäänkin yhtä tärkeää kuin itse treenaaminen, on itsensä säännöllinen huoltaminen venyttelemällä ja silloin tällöin, n.6vkon välein hierojalla käynti. Kerron nyt ihan omakohtaisen elävän esimerkin siitä kuinka onnekkaita saamme WAWin asiakkaina olla, kun voimme ihkaoikeesti luottaa siihen että meistä pidetään huolta! 

Oli yksi kaunis keskiviikkoaamu LSB-jumpan jälkeen Hottis-salissa kun aloimme venyttellä Laura Bausinin tahtiin, kun tunsin että nyt ei ole kaikki ihan kunnossa, takareittä venyttäessä koko jalkaterä varpaista kantapäähän alkoi puutua ja tunne oli niin kurja että koko venyttelystä ei tahtonut tulla mitään. Mietin itsekseni että mitäköhän tämä nyt mahtaa meinata ja onneksi sanoin sen ääneen myös kotiinlähtiessä. Sain heti ohjeistuksena varata ajan hierojalle ja lisää venyttelyä kotiläksyksi. Jossun pikainen analyysi oli että jotain jumia on kehkytynyt pakara alueelle ja se sai tuon ilkeän tunteen aikaiseksi.

Tuumasta toimeen siis :D WAWin asiakkaana sain heti parin päivän päähän ajan urheiluhierojalle sopuhintaan. Mun on pakko tunnustautua aikamoiseksi jännittäjäksi ja tämä hierojallekkin meno pikkasen jännitti.. Ottaako kipeää, olenko ihan jumissa tai rapakunnossa :D 
Ja taas sain todeta että aivan turhaan jännitin. Hieronta oli aivan mahtava! Luxusta minulle itselleni, mutta samalla todelliseen tarpeeseen. 
Alaselässä ja yläpakarassa oli jumeja jotka olisivat saattaneet äityä pahoiksi ja kivuliaiksikin. En voi muuta sanoa kuin että onneksi menin. Ensimmäistä kertaa hierottavana 35-vuotiaana, jo oli aikakin :D Tästä pikku hälytyskellosta valveutuneena ajattelin satsata jatkossa enemmänkin juuri näihin ohjattuihin venyttelyihin ja joogassakin kävin ihastumassa, venyttävien liikkeiden lisäksi kehonhallintaa ja voimistamista rauhoittavassa Orkidea-salissa <3 Onneksi meillä on saman katon alla kaikki nämä mahdollisuudet! 

Urheiluhierojalle ajan voi siis tilata suoraan respasta ja ohjattuja venyttelytunteja on tiistai- sekä keskiviikko-aamuisin ja joogaa puolestaan maanantai- ja keskiviikko-iltaisin.
Tarkemmat ajat ja koko viikkokattauksen löydät täältä
Pidetäänhän itsestämme huolta <3

Terkkuja 
Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)