keskiviikko 24. elokuuta 2016

Brazilian bikini butt + siirtyminen WAWin talviaikaan!

Viimeisimpänä tuntitestauksena kävin Helenan vetämällä Brazilian bikini butt- tunnilla. Mulla on itsellä juurikin semmoinen kroppa että peppua ei juurikaan ole, tai leveyssuunnassa löytyy mutta tämä kaunis pepun pyöreys loistaa poissaolollaan. Olenkin laittanut nyt itselleni tavoitteen saada kivempi ja pyöreämpi peba, ja siihen tavoitteeseen nähden tämä jumppa on ihan nappivalinta!! Pitää myöntää että alkuun  vähän pelkäsin tämän tunnin rankkuutta, ja vaikka tunti haastoikin minut aivan äärirajoille, niin pelko oli täysin turha. Helena veti tunnin niin osaavalla ja lämpöisellä otteella että sitä vaan teki kaikensa luottaen itseensä.

Tuntikuvaus, Brazilian bikini butt, "vihreä" lihaskunto
Tällä tehokkaalla pakara-alueeseen keskittyvällä tunnilla muotoillaan ja nostetaan pakara-aluetta sekä vähennteään ylimääräistä rasvaa tarkoin suunniteltujen liikkeiden avulla. Käytämme ns "triangeli" ajattelua; aktivoimme sekä ison-, pienen- että keskimmäisen pakaralihaksen, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman hyvä. Yhdistelemme myös rasvaa polttava aerobista liikuntaa, dynaamisen ja staattisen lihaskunnon kanssa ja lisäämme myös räjähtäviä liikkeitä mukaan. Tämän tunnin jälkeen tiedät tehneesi jotain! TEMPO: tasainen KOREOGRAFIA: ei lainkaan.

Ja kyllä niinkuin tuntikuvauksessa mainitaan niin tämän tunnin jälkeen tiedät tehneesi jotain :D Pitää paikaansa! Tältä tunnilta sain juuri sen mitä lähdin hakemaan, itsensä haastamista, ylittämistä ja se tunne kun selvisit, peffa ja reidet oli niin makaroonina. Tunsin olevani suoraan sanottuna voittaja kun tärisevin jaloin haparoin pukutiloihin. Ja plussaa oli mun mielestä ihan kunnollinen venyttelyhetki tunnin päätteksi. Venyttely on kuitenkin niin tärkeää ja usein se tuppaa jäädä liian vähälle.

Eli nyt kaikki naiset jotka halajavat sitä näpsää pyöreää peppua niin käykää ihmeessä testaamassa tämä. Lupaan että ette tule pettymään. Tämä on ihan sitä itseänsä millä tuloksia syntyy :D 

Hei olettehan pistäneet jo merkille että WAWilla ollaan siirrytty "talviaikaan" jumppa-aikatauluissa! Käy ihmeessä kurkkaamassa lukujärjestys Täältä ja aivan ihana Dance Academy starttaa myös nyt syyskuussa 5.pvä eli viikolla 36. Käy lukemasssa lisää ja ilmoittaudu ryhmiin  Täällä :)

Pikkuhiljaa syysterveisin
Nadja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)