perjantai 27. toukokuuta 2016

LSB-kurssi vko 7: Kurssin huikeat tulokset + ennen ja jälkeen kuvat!

Wau! Nyt se on loppu. LSB-kurssi siis :) Tunnelma on jokseenkin haikea, mutta silti aivan huippu! Minä tiedän että matka kohti parempaa oloa, ja terveempää sekä vahvempaa minää ei ole päättynyt, mutta nyt on ensimmäinen etappi matkan varrella saavutettu. Tästä matkani WAWilla jatkuu kohti uusia haasteita ja seikkailuja!

Uskon että kaikkia kiinnostaa kurssilla saavutetut tulokset, voin kertoa että hienosti meni! Minusta on lähtenyt 7 viikon aikana kaiken kaikkiaan 6,1 kiloa painosta ja senteissä huikeat 27cm, joista 11cm vyötäroltä!! Kehonkoostumus-mittauksessa tulokset puhuivat myös puolestaan, lihasmassa on kasvanut seitsemässä viikossa 2,3% (tarkoittaa sitä että kehon lihasprosentti ei ole enää "alhainen" vaan "normaali"!!) ja rasvaprosentti on laskenut huimat 4,2% (siinäkin ollaan siirrytty jo pykälää alemmas taulukolla).

Alla näette kuvat minusta ennen ja jälkeen LSB-kurssin. Vasemmanpuoleinen kuva on ennen ja oikeanpuoleinen jälkeen. Itse näen kyllä selkeän eron kuvissa, huomatkaa että pompulakin on kiivennyt itsetunnon myötä ylemmäs, haha :D Kiinnostaa myös teidän näkemys, näettekö kuvissa eroa?

Tälle kurssille mukaanlähtö on ollut yksi parhaimmista päätösistä elämäni varrella, Tässä ei ole kyse pelkästään laihtumisesta tai kiinteytymisestä, vaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minä olen saanut takaisin juurikin sitä jopa lapsenomaista innokkuutta, spontaania heittäytymistä tilanteisiin, uskallusta olla juuri minä.

Voin vain sanoa juuri sinulle, joka olet kahden vaiheilla elämäntaparemontin kanssa:
Älä enään mieti, vaan tee päätös! Kuukauden päästä olet mitä kiitollisin siitä että olit rohkea ja uskalsit tehdä muutoksen :) Minä lupaan sen <3

Tässä vielä tuoreet tunnelmat ja terkut LSB.kurssin päättäneeltä :Keep on moving
Nadja

2 kommenttia:

 1. Ennen ja jälkeen kuvissa on eroa. Kyllä sen huomaa, vaikka suuren suurta muutosta ei lyhyessä ajassa tietenkään ehdi tapahtua. Hyvä sinä!! Tästä on hyvä jatkaa.
  Keep on moving!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla että muutoksen huomaa :D Se nimittäin ainakin TUNTUU!! ja kivasti tuntuukin. Tästä jatketaan, matkahan on vasta alussa :)

   Poista

Haluamme kuulla ajatuksesi kirjoituksesta, jokainen kommentti ilahduttaa! Kiitos :)